15 Ekim 2014 Çarşamba

Pek Yakında- Cem Yılmaz

Gönderen Unknown zaman: 10:48




Fragmanları piyasa düştüğünden beri çıkmasını dört gözle beklediğim bir filmdi ama zaman bulamama yüzünden iki gün evvel gidebildim ancak, yazısı da bugune kısmet oldu işte. Filmi tanıtmadan önce kendi yorumumu yapayım, film çok kaliteliydi. Filmle ilgili yorumları okuyunca insanların filme burun kıvırdıklarını görüyorum ne kadar da komik.. Film kaliteli, espiriler akıl yüklü, konu enteresan , oyuncular ve karakterler harika.. Cem Yılmaz'ın en iyi projelerinden biri olmuş açıkçası. Bu Gora-Arog filmlerinden daha iyiydi bence. Tabi filmle ilgili eleştirilerim de var. Öncelik olarak bolca reklam yerleştirilmiş ve reklam oldukları belli, yani filme uydurmaya çalışmamışlar açık açık biz reklam yapıyoruz der gibiler. Bir de sonunu beğenmedim, spoiler vermemek adına nereyi beğenmediğimi söylemeyeceğim, izleyenler bana katılır diye düşünüyorum. 

Filmde en çok beğendiğim karakter kuşkusuz PR uzmanı olan Zeki karakteriydi. Zaten oyunculuğu harika olan Çağlar Çorumlu bu filmde coşmuştu resmen. Filmin komik kısmı onun belindeydi zaten. Tabi Ahben karakterini ve Zafer Alagöz'ün oyunculugunuda yabana atmamam gerek o da harikaydı. 
Ayrıca filmde çalan müzikler de çok hoştu. Mazhar Alanson'un seslendirdiği '' Bana neden aşk şarkısı yazılmaz ? '' - dinlemek için buraya tıklayın- çok güzeldi. Ayrıca Mehmet Güreli- Kimse bilmez şarkısı da çok iyiydi - dinlemek için buraya tıklayın-


Film Tanıtımı:

Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” adlı filmi içekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir notkada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.
Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan yapımda Yılmaz'ın yanı sıra Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi pek çok önemli isim yer alıyor. 


Filmden Kareler













Filmin fragmanını izlemek için buraya tıklayın.




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kiyopta Toki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review